Υλικά 1 γαλλική μπαγκέτα 4 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 κ. γ. σάλτσα ντομάτας 1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα Φέτες πεπερόνι 2 κ. σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα Θρυμματισμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριού Φρεσκοκομμένο βασιλικό, για το γαρνίρισμα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και κόψτε το ψωμί στη μέση κατά μήκος. Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο και το σκόρδο και αλείψτε και τις δύο «φέτες» ψωμιού. Ψήστε για 10 λεπτά για να ψηθεί ελαφρά. Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας και βάλτε από πάνω μοτσαρέλα, φέτες πεπερόνι, παρμεζάνα και νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Ψήστε ξανά μέχρι να λιώσει το τυρί, για άλλα 10 λεπτά. Σερβίρετε με βασιλικό.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.